Povrchové úpravy dřeva lakování, moření, lazurování a lepení - Tesařová, Daniela (Grada, 2014)
Kniha vás seznámí s jednotlivými druhy nátěrových hmot vhodných pro dokončování materiálů na bázi dřeva a se způsoby nanášení ať už jde o lakování, moření, lazurování či lepení. Dozvíte se, jaký je nejvhodnější nátěr na plot, jak nejlépe ošetřit podlahu, okenní rám či zrenovovat starožitný nábytek.
Keywords: Hobby