Přelomená čepel - Melissa, Blair (Laser, 2024)
Keera je nejtalentovanější špiónka v království. A králova oblíbená vražedkyně. Nyní ji vysílá vypátrat a zabít tajemného nepřítele Koruny známého jako Stín. Pokud se nevrátí s jeho hlavou, vezme si král tu její. Jenže zdánlivě nelítostná vražedkyně má své tajemství - navzdory tomu, kolik nevinných mužů, žen i dětí v králově jméně popravila, touží i ona po pádu muže, který bez milosti vraždí a zotročuje všechny, kdo mu stojí v cestě. A tak se Keera musí rozhodnout, zda konečně nadešel čas, kdy odhodí přetvářku a bude následovat hlas srdce a svědomí. Jenže, můžete důvěřovat někomu, koho se tak dlouho snažíte uštvat?
Keywords: Sci-fi, fantasy