Provázkové obrázky aneb přebírání - Skořepová, Eva (Grada, 2014)
Tato kniha popisuje, co všechno lze proplétáním provázku mezi prsty, dlaněmi a zápěstím vytvořit. Uvedeno je přes 20 vtipných obrázků v 3D provedení. Některé z nich lze dokonce uvézt do pohybu. Postupy jsou rozděleny do čtyř kategorií podle náročnosti.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi