Hydroizolace plochých střech poruchy střešních plášťů - Novotný, Marek (Grada, 2014)
Kniha popisuje a stovkami fotografií dokumentuje nejčastější poruchy plochých střech. Je pomocníkem pro projektanty a architekty, kteří stojí u tvorby střešních plášťů. Nabízí pomocnou ruku také prováděcím firmám, aby se díky zkušenostem autorů poučili. Tato vysoce praktická publikace je současně učebnicí pro obory stavební patologie na vysokých školách.
Keywords: Stavebnictví