EKG a dysrytmie v dětském věku 3., zcela přepracované a doplněné vydání - Janoušek, Jan (Grada, 2014)
Monografie, která na našem trhu 10 let chyběla, poskytuje základní informace o EKG křivce a jejím vývoji a analýze v dětském věku. Dále shrnuje nejnovější poznatky o diagnóze, prognostickém významu a léčbě poruch srdečního rytmu u dětí a mladistvých.
Keywords: Kardiologie, angiologie