Hry s příběhem: Zločin a trest - Zbyněk, K., Holub (Mytago, 2011)
Hry s příběhem: Zločin a trest je sbírka povídek, která představuje všechny významné české RPG projekty na jednom místě.
Keywords: Sci-fi, fantasy