ECMO protokol pro všeobecnou sestru intenzivní a resuscitační péče - Talašová, Kateřina (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Předkládané informace jsou určeny nejen pro studenty ošetřovatelských oborů, všeobecné sestry, ale i pro nelékařské zdravotnické pracovníky, kteří poskytují péči pacientům napojeným na ECMO na JIP a ARO. Jednotlivé kapitoly jsou obsahově zaměřeny na poskytování ošetřovatelské péče metodou ošetřovatelského procesu u pacientů s respiračním a srdečním selháním s nutností využití ECMO. Text studijních skript je rozdělen na jednotlivé kapitoly.
Keywords: Sestra