Dotýkání dovoleno! Jak zatočit s nedomazleností a být spokojený - Nevolová, Monika (Grada, 2015)
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě. Je určena všem, kteří chtějí říct nedomazlenosti sbohem.
Keywords: Psychologie pro každého