Bez výmluv! Jak vymazat AŽ, BY, ALE a KDYBY ze slovníku a realizovat to, co opravdu chceme - Nevolová, Monika (Grada, 2014)
Vymlouváte se často a chcete se tohoto zlozvyku zbavit? Nebo se vám stále někdo vymlouvá a vám se nedaří tyto obtížné vymlouvače efektivně odrážet? Abyste nemuseli ztrácet čas záležitostmi, které vás v životě netěší a nic vám nepřinášejí, pak právě pro vás je tu kniha Bez výmluv.
Keywords: Psychologie pro každého