Kavárna U Anděla: Nová doba - Anne, Jacobsová, alias, Marie, Lamballe (Ikar, 2025)
KAVÁRNA S BOHATOU TRADICÍ - STATEČNÁ RODINA - ZAKÁZANÁ LÁSKA Strhující příběh jedné kavárenské dynastie na přelomu 20. století Wiesbaden, 1945 Mladá Hilda sotva dokáže uvěřit svému štěstí. Válka skončila a kavárna U Anděla zůstala jako zázrakem ušetřena. Přes všechny překážky chce tento rodinný podnik s bohatou tradicí opět učinit skvělým místem setkávání významných osobností, čímž byl proslulý dříve. Mladý mír však již brzy zkalí první konflikty. Když přijde do kavárny půvabná mladá žena a představí se jako její sestřenice Luisa, vyvolá to v Hildě nedůvěru. Kdo je tahle záhadná Luisa, která se z Východního Pruska dostala až do Wiesbadenu? Narůstající rivalita mezi oběma ženami ohrožuje harmonickou atmosféru v kavárně. Dokud Hilda i Luisa nakonec nepochopí, že mají cosi společného - tajemství z válečné doby, jež je dodnes děsí.
Keywords: Historické romány; Společenské romány; Světová současná beletrie