Odvržení - antologie hororových povídek - Dan, Coxon (Laser, 2024)
Temnota přichází v mnoha podobách. Perfektní antologie pro všechny fanoušky a fanynky hororu přináší nové příběhy autorů a autorek, jako jsou Laird Barron, Ramsey Campbell, Gwendolyn Kiste, Joe R. Lansdale, Lisa Tuttle, Brian Evenson a další!
Keywords: Horory