Jako z románu - Annie, Crown (Ikar, 2024)
Kendall Holidayová tráví páteční večer přesně tak, jak chce: s hlavou zabořenou do pikantního románu, zatímco má noční směnu v univerzitní knihovně. Ví, že mohla s kamarádkami strávit víkend plný opileckého hýření, ale má ráda čas pro sebe, a tak si namlouvá, že se neschovává, když se ztrácí na stránkách smyšlených romancí. To se však změní, když se v knihovně objeví kapitán basketbalového týmu Vincent Knight - se zraněným zápěstím, špatnou náladou a naléhavou potřebou nějaké poezie. Kendall se najednou vrhá do vlastního románku - ale v reálném životě je ke šťastnému konci zapotřebí mnohem víc pravdy než knižních klišé.
Keywords: Romantika, romány pro ženy