Nemesis: Temné město - Adriana, Krnáčová (Kalibr, 2024)
Elitní vyšetřovatel Gabriel Novotný se nechá přeložit z NCOZ na krajskou kriminálku. Nechce se ovšem vzdát svého starého případu: dopadení viníka korupce na Dopravním podniku, který jen těsně unikl spravedlnosti. Spolu se státní zástupkyní vymyslí způsob, jak vyšetřování opět otevřít. Kapitánka Klára Jordánová vítá posilu a společně jsou nasazeni na prověření náhlého skonu ministra vnitra. Je skutečně příčinou úmrtí infarkt? Oba případy jsou propojené a vyšetřovatelé postupně odhalují dávnou děsivou minulost ministra, která měla zůstat pohřbena hodně hluboko.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory