Král popela - Raymond, E., Feist (Laser, 2024)
Garn tvořilo původně pět království. Pak však přišla zrada. Královskou rodinu Rudovlasů nezachránila ani jejich spřízněnost s ohněm: král Sandury je popravil do posledního. Zbývají tedy čtyři království, která se ale potácejí na pokraji války. Proslýchá se ale, že svému osudu mohl uniknout novorozený dědic. Čtyři králové proto vypsali za hlavu nevinného dítěte odměnu, aby zabránili tomu, že někde vyroste královský potomek s pomstou v srdci.
Keywords: Sci-fi, fantasy