Putování za betlémy České republiky - Zábranský, Milan (Grada, 2014)
Kolektiv autorů se zabývá historií i současným stavem zajímavých a historicky cenných betlémů vystavovaných v chrámech a muzeích v známých betlémářských oblastech České republiky, snaží se dohledat jejich tvůrce, zmapovat vznik a přinést další zajímavosti z naší betlémářské tradice.
Keywords: Dějiny; Umění a kultura