Mademoiselle Coco a vůně lásky - Michell, Marly (Ikar, 2024)
Paříž 1919. Coco Chanel se podařilo vybudovat úspěšný módní salon. Když však její milenec Boy Capel nečekaně zahyne při autonehodě, je úplně ochromená žalem. Teprve plán vytvořit na památku své lásky parfém jí dodá novou energii. Při hledání vhodné vůně se seznámí s charismatickým Dimitrim Romanovem. Spolu s ním cestuje na jih Francie, do kolébky všech významných vůní, a brzy přichází na stopu vůni lásky.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy