Hlas poznání - Don, Miguel, Ruiz (Pragma, 2023)
Než se naučíme mluvit, je naší přirozeností milovat a být šťastní. Jako malé děti jsme naprosto autentičtí, protože jsou naše činnosti řízeny instinktem a emocemi. Jakmile se však naučíme jazyk, lidé kolem nás upoutají naši pozornost a vštěpují nám své vědomosti. Don Miguel Ruiz nám ukazuje, jak se přes tyto nepravdivé a nesprávné vědomosti dostat k autentickému tichému hlasu pravého já a najít tak svůj klid.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Ostatní