Duchové mezi námi - Olga, Krumlovská (Esence, 2023)
Je to těžko uvěřitelné, ale duchové jsou všude kolem nás. Ne každý je však může vidět, nebo se s nimi přímo potkat. Známá autorka knih o astrologii a tajemných místech opět vypráví příhody, které se jí nebo jejím přátelům staly při setkání s nehmotnými bytostmi. Tato setkání většinou prožijí lidé citliví, otevření dojmům, a ne vždy jde o příhody děsivé. Mnohdy jim duchové dokonce pomohou v obtížné životní situaci. Vydejme se tedy s autorkou za poznáním bytostí mezi nebem a zemí.
Keywords: Beletrie