Chameleon v lentilkách - Zuzana, Hubeňáková (Ikar, 2022)
Filozofické zamyšlení, šokující odhalení nebo návod, jak se zbavit nadbytečných kil či mšic - nic z toho v této knize nejspíš nenajdete. Co byste v ní ovšem najít mohli, je pobavení a pár zajímavých střípků z práce a života redaktorky. V neposlední řadě v ní naleznete strany 24, 48 a 52. Kdo je nenašel, nechť prosím knihu reklamuje. Kromě těchto dechberoucích výhod je tento svazek natolik sympatického formátu, že když se dá do neprůhledného obalu, můžete tvrdit, že jsou to citáty Dostojevského. Nebo s ním utlučete komára. Pokud jste občas v životě ztracení jak chameleon v lentilkách, pak jste ideálními čtenáři této knihy. Ztracení budete sice pořád, ale třeba vám to na chviličku bude trochu jedno.
Keywords: Humor, satira