Vztahy aneb 7+1 osudových omylů - Daniela, Kovářová (Pragma, 2021)
Proč se nám nedaří ve vztazích? Proč opakujeme stále stejné chyby? S jakými předsudky se potýkáme a které jsou největší omyly v mezilidských a partnerských vztazích? Další kniha známé advokátky a expertky na rodinné vztahy popisuje na příkladech a každodenních situacích, jak omylům předcházet a jak ve svých vztazích nacházet radost a štěstí. Jednotlivé kapitoly (například Nejsme si rovni, Kdo může za naše štěstí nebo Jak rozpůlit dítě) doplňuje osobní pohled autorky, doporučení a cvičení, schémata, tabulky, filmy a odkazy na další, podrobnější zdroje. Není vám dobře ve vztahu? Možná je to tím, že nedokážete nastavit partnerovi hranice nebo vnést do svého života radost. Chcete své vztahy zlepšit? Inspirujte se praktickou příručkou - osmnáctou knihou Daniely Kovářové.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Rodičovství