Velká kniha běhání S tipy Báry Špotákové - Tvrzník, Aleš (Grada, 2014)
Autoři ve spolupráci s dvojnásobnou olympijskou vítězkou v hodu oštěpem Bárou Špotákovou, pro kterou kondiční běh vždy byl a nyní po porodu je velmi důležitým doplňkem přípravy, komentují srozumitelně všechna fakta kolem běhání na základě svých dlouholetých praktických zkušeností i výzkumných poznatků.
Keywords: Sporty