Historie automobilů Škoda od roku 1905 do současnosti - Králík, Jan (Grada, 2015)
Jedinečné průhledové kresby Jiřího Dufka, archivní fotografe i poutavý text Jana Králíka ukazují ve zkratce historii naší nejznámější automobilky, respektive klíčových modelů, které značky Laurin & Klement a Škoda proslavily.
Keywords: Retro