Závislostní chování na internetu. Proměny chování generací v digitální éře - Kolařík, Marek (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Internet s postupem času neodvratně proniká jak do našich běžných životů tak i do intimních součástí vztahů. Tato kniha se věnuje chování na internetu a aktuálnímu dění ve výzkumné i klinické oblasti. Cílem knihy je z objektivního hlediska rozebrat a popsat základní paradigmata, vzorce chování a dotknout se nejčastějších problémů i přínosů online světa.
Keywords: Psychologie