Cestovní ruch - Schwartzhoffová, Eva (Univerzita Palackého v Olomouci, 2017)
Publikace je zaměřena na cestovní ruch. Její první část je věnována všeobecně základním tématům, jako je typologie, účastník cestovního ruchu, destinace, potenciál pro rozvoj cestovního ruchu a odborné organizace působící v tomto odvětví. Vedle základního pojmosloví a terminologie je zde popsán současný stav cestovního ruchu u nás i ve světě a jsou zmíněny jak aktuální problémy jeho rozvoje, tak současné trendy. Druhá část obsahuje popis základních služeb cestovního ruchu a objasnění jejich realizace.
Keywords: Cestovní ruch