Een Verstoord Bezoek (Een Lacey Doyle Cozy Mystery-Boek 4) - Fiona, Grace (Lukeman Literary, 2021)
"Zeer vermakelijk. Dit boek is een aanrader voor de permanente bibliotheek van elke lezer die een goed geschreven mysterie, met een aantal onverwachte wendingen en een intelligent plot, kan waarderen. Je zult niet teleurgesteld zijn. Een uitstekende manier om een koud weekend door te brengen!" --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Moord in het Landhuis) EEN VERSTOORD BEZOEK (EEN LACEY DOYLE COZY MYSTERY-BOEK 4) is het vierde boek in een charmante nieuwe cozy mystery serie van Fiona Grace. Lacey Doyle, 39 jaar oud en net gescheiden, heeft een drastische stap genomen: ze heeft haar snelle leven in New York City achter zich gelaten en zich gevestigd in het schilderachtige kuststadje Wilfordshire. Het is zomer en Lacey is verrukt als haar vriend, de plaatselijke banketbakker, haar verrast met een romantisch weekendje weg in een van de nabijgelegen kuststadjes. Ze kan haar geliefde hond meenemen en lekker op antiekjacht gaan. Maar er volgt een nog grotere verrassing voor Lacey wanneer haar familie uit New York ineens onverwachts op de stoep staat-en zij ook mee willen! Alles gaat mis wanneer Lacey in het nabijgelegen stadje verwikkeld raakt in een moordzaak. Haar reputatie staat op het spel en zij is misschien wel de enige die de moord kan oplossen. Boek #5 in de serie is binnenkort beschikbaar!
Keywords: Krimi, detektivky