Bitwa Niezłomnych (Księga 2 Cyklu Rządy Miecza) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2019)
"Morgan Rice znów dopięła swego! Autorka zbudowała kolejny magiczny świat zamieszkany przez silne postaci. MARSZ PRZETRWANIA jest pełen intryg, zdrad, niecodziennych przyjaźni i innych elementów, które sprawią, że zasmakujesz w każdej stronie. Powieść jest przepełniona akcją - będzie cię trzymać w napięciu do końca." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos Nowa porywająca seria fantasy Morgan Rice, autorki bestsellerowej WYPRAWY BOHATERÓW (ponad 1000 pięciogwiazdkowych recenzji - do ściągnięcia za darmo). W BITWA NIEZŁOMNYCH (księga druga cyklu Rządy Miecza) 17-letni Royce uciekł i znajduje się na wolności. Gromadzi wieśniaków i podejmuje próbę uwolnienia swych braci i uzyskania wolności na dobre. Tymczasem Genevieve odkrywa wstrząsającą tajemnicę, która zaważy na reszcie jej życia. Musi zdecydować, czy ryzykować swe życie, by ocalić Royce'a - pomimo tego, iż młodzieniec sądzi, że go zdradziła. Możni przygotowują się do wojny z wieśniakami, a Royce jako jedyny może ich ocalić. Jednak jedyna nadzieja Royce'a tkwi w jego tajemnych mocach - mocach, których istnienia nie jest nawet pewien. BITWA NIEZŁOMNYCH to epicka opowieść o przyjaciołach i kochankach, o rycerzach i honorze, o zdradzie, przeznaczeniu i miłości. To opowieść o męstwie, wciągająca nas do świata fantasy, w którym się zakochamy. Przemówi do wszystkich grup wiekowych i płci. Teraz możesz zamówić także księgę trzecią cyklu - ONLY THE DESTINED - zanim będzie dostępna.
Keywords: Sci-fi, fantasy; Dobrodružství, napětí, fantasy