Hadrový panák - Daniel, Cole (Knižní klub, 2022)
Hrůzná, ale úžasná! Detektivka roku je tady... O téhle knize nebudete moci přestat mluvit. Před čtyřmi roky vzal detektiv William "Wolf" Fawkes spravedlnost do svých rukou - nedokázal ustát, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele. Wolfa postavili mimo službu a poslali do psychiatrické léčebny. Teď se vrací do práce a touží po velkém případu. A zdá se, že se ho dočkal: na místě činu, kam ho přivolala kolegyně Emily Baxterová, se najde mrtvola - sešitá z částí šesti těl jako hadrový panák. Stejně tak pojmenují děsivý případ média a Fawkes je pověřen identifikací obětí. Vzápětí Wolfova bývalá žena, která pracuje jako reportérka, obdrží od anonyma fotky z dějiště zločinu a taky seznam šesti lidí a dat, kdy budou zabiti. Poslední jméno na seznamu je: Fawkes. A vrah už si chystá šicí potřeby... Hadrový panák (v originálu Ragdoll) se stal celosvětovým čtenářským hitem, přeloženým do více než třiceti jazyků.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory; Krimi, detektivky