Dobrý život - Robert, Waldinger (Esence, 2023)
Co dělá náš život naplněným a smysluplným? Jednoduchá, ale překvapivá odpověď zní: vztahy. Čím pevnější jsou naše vztahy, tím větší je pravděpodobnost, že budeme žít šťastný, spokojený a zdravější život. Podle této chytré a čtivé harvardské studie se dozvíte, že síla našich vztahů s druhými lidmi může předpovídat zdraví našeho těla i mozku v průběhu celého života.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace