Dětská otolaryngologie nejčastější situace v ambulantní praxi - Kuchynková, Zdeňka (Grada, 2015)
Praktická publikace, která na našem knižním odborném trhu zcela chybí. Je určena ambulantním otolaryngologům, vychází z jejich potřeb a praxe.
Keywords: Oftalmologie, ORL; Pediatrie