Pronásledování (Záhada Riley Paige - kniha č. 5) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2018)
"Mistrovsky zpracovaný thriller a záhada! Autor skvostně vytvořil postavy, jejichž psychická stránka je tak dobře popsaná, že máme pocit, jako bychom byli v jejich mysli, sledovali jejich obavy a těšili se z jejich úspěchu. Zápletka je velmi inteligentní a poskytne vám zábavu během čtení celé knihy. Tato kniha je plná zápletek a nenechá vás usnout, dokud neotočíte poslední stránku." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (o knize Navždy pryč) PRONÁSLEDOVÁNÍ je pátou knihou z nejprodávanější mystery série Riley Paige, která začíná knihou NAVŽDY PRYČ (kniha č. 1)-která má víc jak sto pětihvězdičkových hodnocení a je ke stažení zdarma! Útěk z vězení s maximální ostrahou. Zoufalé telefonáty od FBI. Nejhorší noční můra zvláštní agentky Riley Paige se stane skutečností: utekl sériový vrah, kterého dostala před léty do vězení. A jeho hlavním cílem je ona. Riley je zvyklá být tím, kdo loví, ale poprvé ona sama - a její rodina - okusí, jaké to je být lovnou zvěří. Zatímco ji vrah sleduje, zároveň začne s novým vraždícím běsněním, a Riley ho musí zastavit, než bude příliš pozdě - pro ostatní oběti i pro ni samou. Ale tohle není žádný obyčejný vrah. Je příliš chytrý a jejich hra na kočku a myš je příliš zvrácená a jemu se nějakým způsobem podaří jí unikat a být vždy o krok napřed. Riley se ho zoufale snaží zastavit, ale uvědomí si, že existuje jen jeden způsob: musí se ponořit zpět do minulosti, do pokroucené mysli tohoto vraha, jeho starých případů a znovu zjistit, co ho pohání. Uvědomí si, že jediný způsob, jak ho zastavit je čelit temnotě, o které si myslela, že už má za sebou. Temný psychologický thriller, ze kterého se napjatým očekáváním rozbuší srdce, PRONÁSLEDOVÁNÍ je knihou č. 5 ze strhující nové série - s oblíbenou novou postavou - která vás přinutí otáčet stránky dlouho do noci. Kniha č. 6 ze série Riley Paige bude brzy k dostání.
Keywords: Krimi, detektivky