Základy epidemiologické metodologie a medicíny založené na důkazu - Janoutová, Jana (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Epidemiologie je vědní obor zabývající se studiem distribuce, frekvence a determinant zdravotních jevů ve společnosti. Její nedílnou součástí je epidemiologická metodologie jakožto soubor systematických postupů, technik a nástrojů uplatňovaných při provádění výzkumu a analýze dat.
Keywords: Lékařské obory