Zprávy o Nich nebo o Nás: Zpravodajský diskurz České televize o Romech - Sedláková, Renáta (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Co bychom věděli o Romech, pokud bychom je znali pouze ze zpravodajství České televize, média veřejné služby? Kniha přináší poznatky o mediální reprezentaci Romů, které byly získány obsahovou, diskurzivní a sémiotickou analýzou zpravodajské relace Události vysílané mezi lety 2000 a 2020.
Keywords: Žurnalistika a komunikace