Hodnoty a volný čas: nové výzvy pro sociální pedagogiku a pedagogiku volného času - Pospíšil, Jiří (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Monografie přináší výsledky ojedinělého longitudinálního výzkumu hodnot, volného času a jejich vzájemné interakce, který byl prováděn mezi lety 2009-2021 a je reprezentativní pro populaci České republiky.
Keywords: Pedagogika