Matematická analýza 2 - Tomeček, Jan (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Tato skripta jsou určena jako učební text k předmětu Matematická analýza 2 vyučovaného v rámci studijních programů ""Aplikovaná matematika"", ""Matematika"" a ""Matematika a její aplikace"" na Přírodovědné fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. První část těchto skript, tvořená čtyřmi kapitolami, je věnována diferenciálnímu počtu funkcí více proměnných a vektorových funkcí. Druhá část, tvořená zbývajícími čtyřmi kapitolami se zabývá nekonečnými řadami, a to jak čísel, tak funkcí. Je zakončena kapitolami o Taylorových a Fourierových řadách.
Keywords: Vysokoškolská pedagogika