Uzdrav sám sebe - Nicole, Lepera (Esence, 2024)
Dr. LePera nabízí čtenářům podporu a nástroje, které jim umožní osvobodit se od destruktivního chování, získat zpět rovnováhu a vědomí, jak ovládat svůj život a navždy změnit způsob, jakým přistupujeme k duševní pohodě a péči o sebe. Jako klinická psycholožka se autorka často cítila frustrovaná omezeními tradiční psychoterapie. Chtěla pro své pacienty i pro sebe samu více, a tak započala cestu k rozvoji jednotné filozofie duševního, fyzického a duchovního zdraví, která napomáhá k tomu, abychom se dokázali sami uzdravit. Poté, co sama zažila výsledky, které jí změnily život, začala sdílet to, co se naučila, s ostatními a brzy se zrodila tzv. holistická psychologie.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace