Největší záhady zločinu - Jaroslav, V., Mareš (Universum, 2023)
Podívejte se na nejznámější nevyřešené kriminální případy pohledem nezávislého vyšetřovatele a rozluštěte největší záhady zločinu. Populární badatel a reportér Jaroslav V. Mareš rozkrývá proslulé případy, které otřásly naší společností. Kniha tematicky volně navazuje na bestseller Největší záhady kriminalistiky; v některých příbězích se autorovi podařilo dostat se o trochu dál a vypátrat nové skutečnosti.
Keywords: Průvodce