Teorie a didaktika sportovních her 3. Organizace a pořádání turnajů ve sportovních hrách - a, kol (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Tyto studijní opory slouží studentům tělesné výchovy do předmětů Didaktika sportovních her a Teorie a didaktika sportovních her. Studijní opory se snaží uceleně seznámit čtenáře s požadavky na organizaci a zajištění školních a sportovních turnajů ve sportovních hrách. Snaží se definovat práva a povinnosti pořadatelů, způsoby vytváření systémů soutěže a pravidla jednotlivých jak tradičních, tak i netradičních sportovních her.
Keywords: Fitness a kondice