Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky - Mazánek, Jiří (Grada, 2015)
Publikace, jaká zde v poslední době rozhodně nebyla! Bohatě názorně ilustrovaná, originální kresby a všechny potřebné informace, kniha nesmí chybět v knihovničce žádného odborníka!
Keywords: Stomatologie; Zubní hygienista