Oceňování a prodej privátní zubní a lékařské praxe 2., aktualizované, doplněné a rozšířené vydání - Krabec, Tomáš (Grada, 2015)
Nákup a prodej privátní lékařské praxe může být životním obchodem každého lékaře anebo také noční můrou a velkým zklamáním. Všem, kterých se to týká, je určena tato kniha. Po jejím přečtení se mohou zvýšit vaše šance, že vše dopadne k vaší spokojenosti.
Keywords: Stomatologie; Organizace, management, statistika