Spodní stavba historických budov - Kupilík, Václav (Grada, 2016)
Kniha představuje spodní stavbu historických budov z hlediska historického vývoje a poruch, způsobených působením zemních tlaků, vlhkosti nebo vegetace.
Keywords: Stavebnictví