Bohatý táta, chudý táta - Robert, T., Kiyosaki (Pragma, 2025)
Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislým. Je to jedinečný úvod do psychologie tvoření bohatství. Abyste se dostali nad finanční vrchol, musíte si přečíst tuto knihu Roberta Kiyosakiho. Jde o zdravý rozum a obchodní důvtip pro vaši finanční budoucnost. Po dvaceti letech od první publikace vychází nové rozšířené vydání, které je aktualizováno pro dnešní dobu.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace