Pozitivní myšlení Jak změnit svůj přístup a dívat se na život optimisticky - Hadfield, Sue (Grada, 2013)
Jak myslet pozitivně a vyhnout se negativnímu myšlení, které vás svazuje? Jaké techniky vám pomůžou rozvinout zdravé duševní návyky? Pomocí jakých jednoduchých kroků změníte své negativní pocity na pozitivní? Jak čelit obavám a úzkosti? Jak zvládnout hněv a podráždění? Jak se vypořádat s negativně uvažujícími lidmi a omezit jejich vliv na sebe? Pozitivně myslet neznamená radovat se z prohry či bolesti, ani ignorovat a přehlížet problémy, je to schopnost akceptovat veškeré vzestupy a pády života, cítit vděk za to, co máme, a dívat se do budoucnosti s optimismem a nadějí. Díky této knížce se pro vás pozitivní myšlení stane vlastním a více si užijete života se všemi jeho stránkami.
Keywords: Harmonie těla a duše; Štěstí a pozitivní myšlení