Myslete velkoryse - David, J., Schwartz (Pragma, 2023)
Miliony lidí po celém světě zlepšilo svůj život pomocí jednoduchého návodu "myslete velkoryse". Od finančního experta Davida Schwartze se k vám dostanou rady a návody k tomu, jak lépe prodávat, jak vydělávat více peněz a především, jak se ve světě financí cítit pohodlně a bez stresu. Nejedná se o prázdné sliby, nýbrž o plnohodnotné poučky pro každého, kdo chce mít ve svých financích pořádek.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Psychologie a pedagogika