Jak se vyhnout válce Roseových aneb Právní minimum nejen pro manželství - Eva, Ondřejová (Universum, 2020)
Praktický manuál rodinného práva pro širokou veřejnost, především pro zamilované, snoubence, partnery, rozvádějící a rozcházející se páry či zainteresovanou veřejnost, jako jsou rodiče.Není mnoho lidí, kteří by se nesetkali v okolí s rozvodem nebo rozchodem, a s tím spojenými negativními zkušenostmi, zničenými ideály a doživotními spory. Nebuďte naivní, že vám se to stát nemůže. Mějte povědomí o právních důsledcích manželství a početí dítěte ještě před tím, než se takto rozhodnete. Zamyslete se, co od života, manželství či rodičovství očekáváte, a promluvte si o tom s tím druhým.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Právo, daně a účetnictví; Rodičovství