První encyklopedie Pro děti od 2 let - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Více než 200 hesel a barevných ilustrací! Naučte své dítě čerpat informace z knih. Objevte radost ze společného čtení a učení. S touto encyklopedií bude děti čtení bavit - v každé kapitole je pro ně kromě základního jednoduchého textu připraveno množství přitažlivých ilustrací, tematických úkolů, námětů k přemýšlení a hravých obrázkových rébusů.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná