Cestujeme světadíly Chvilku čteš ty a chvilku já - Bumbová, Stanislava (Bambook, 2014)
Vydejte se s námi na cestu kolem světa!Půvabně ilustrovaná knížka seznamuje děti od 6 let s jednotlivými světadíly, jejich charakteristickými prvky a typickými zvířátky, která na nich žijí.
Keywords: První čtení; Encyklopedie a naučná