Had Genese II - Klíč k černé magii - Guaita, Stanislas, de (Volvox Globator, 2001)
Vynikající syntéza okultního esoterismu pojednávající o prokletých vědách. Je psána podle tarotového klíče a rozdělena do tří sedmic. Druhá sedmice má název Klíč k černé magii. Jedno z nejhlubších děl o magii, které je právem nazýváno vynikající studií astrálního světa.
Keywords: Religionistika