Základní učebnice pedagogiky - Kolář, Zdeněk (Grada, 2014)
Seznamte se s pomocí této publikace se základy nejstarších pedagogických disciplín - obecné pedagogiky, didaktiky a dějin pedagogiky! Učebnice je určena studentům vysokých, vyšších odborných i středních škol, na nichž se studuje pedagogika. Dobře však poslouží také učitelům pedagogiky.
Keywords: Pedagogika; Učebnice