KNOWCON 2021 Knowledge on Economics and Management: Conference Proceedings - Slavíčková, Pavla (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference KNOWCON 2021: Knowledge on Economics and Management, kterou uspořádala katedra aplikované ekonomie Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci ve dnech 11. a 12. listopadu 2021.
Keywords: Ekonomie