Asterion - Zpívající meč: Čajový drak a kočičí démon - Zbyněk, K., Holub (Mytago, 2011)
Pradávné proroctví se naplňuje. Ve Zlatém lese, domově Malého lidu, se schyluje ke střetu s obávaným nepřítelem. V sázce je budoucnost celého národa.
Keywords: Sci-fi, fantasy